Hudvård

Hudvård är ett område med många möjligheter. Vi hjälper dig gärna med att ta fram hudvårdsprodukter till ditt varumärke. Några exempel på produkttyper vi har erfarenhet inom är hudlotion, mousse och salva, fotvårdsprodukter samt scrub- och peeling produkter men kan naturligtvis hjälpa er med fler produkter än så. Tillsammans med er så realiserar vi era produktideér!

Hudvård, fotvård och personal care produkter

Styling & personal care för kräsna kunder!

Din produkt ska spegla ditt varumärkes egenskaper och din målgrupps krav och förväntningar. För att utveckla den perfekta produkten för just ditt varumärke utgår vi från din produktidé och utreder tillsammans behoven och marknaden samt utvärderar både innehåll och förpackning för att få fram en optimal lösning. Vi har möjlighet att fylla styling & personal care produkter som aerosoler men också i en mängd andra förpackningar beroende på vad som passar bäst för dig och slutkunden. 

Med ett brett produktutbud inom styling & personal care såsom fine fragrance, rakning, solskydd, hårvård & styling, hudvård samt deo & hygien har vi kapacitet, kunskap och erfarenhet att hjälpa dig stärka ditt varumärke!