Lediga tjänster

Bli en del av teamet!

video
 
Katarina Beckman - Regulatori & Miljö
 

Vill du bli en av oss?

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Våra medarbetare är kärnan i detta arbete. Arbete med arbetsmiljö, trivsel och hälsa är därför någonting som vi satsar på och är mycket viktigt för oss som arbetsgivare.Vill du bli en av oss? Du finner våra lediga tjänster här nedan! 

Spontanansökan

Om du tror att du kan stärka vårt team, men inte specifikt genom en utannonserad tjänst, fyll i formuläret nedan och berätta om dig själv och vilken typ av position du är intresserad av så skickar vi din kontaktinformation till den avdelning som passar din profil och önskemål. Vi hanterar din ansökan och dina personuppgifter med största försiktighet. Om ingen av våra avdelningar känner att din profil passar våra behov just nu raderar vi därför din ansökan efter en månad. 

Lyssna på två av våra medarbetare berätta om vad dom gör hos oss och deras bakgrund! Tack till IKEM som gjorde filmerna som en del av sin satsning Kemikarriär! Kemikarriär intervjuade även vår Ekonomi- och Personalchef Ulrika Lidman, klicka här för att läsa intervjun! 

Mattias Ekelund - Produktutveckling

 

Lediga tjänster

Spontanansökan

Kontakta oss

Berätta om dig själv och vilken avdelning du är intresserad av att jobba på!

Hej,

Tack för ditt meddelande. Om vi har en öppning som vi tror kan passa dig kommer vi att kontakta dig. Om vi efter en månad inte har hittat en position som kan vara aktuell kommer vi att radera din ansökan och dina personuppgifter i enlighet med GDPR. 

Med vänliga hälsningar
Paragon Nordic