Lediga tjänster

Bli en del av teamet!

tor 08.04 | 11.56

Driven och serviceinriktad inköpare

 

Har du förmågan att driva inköpsprocesser på flera fronter till olika projekt? Lyckas du bygga och vårda relationer till leverantörer, kunder och kollegor även i stunder då något inte klaffar? Då passar du perfekt i vårt team på Supply Chain! 

 

Om oss

I mer än 60 år har vi på Paragon Nordic utvecklat och producerat konsumentprodukter inom områden som kosmetik, kemteknik, hushåll och livsmedel åt våra kunders varumärken. Vi fungerar som kundens partner hela vägen från idé till dess att användaren har produkten i sin hand – alltid med kvalitet och hållbarhet som ledord. Våra produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Eftersom företaget nu växer behöver vi stärka upp med en inköpare till vårt kontor i Vallentuna.  

 

Om rollen

Som inköpare kommer du att ingå i vårt team Supply Chain som arbetar med fokus på att skapa ett långsiktigt och gott samarbete med våra leverantörer så att vi tillsammans kan möta våra kunders behov. Du kommer att ansvara för beställning av material, främst kemiska råvaror, till våra produktionsenheter samt säkerställa att materialet levereras i tid till planerad produktion. Ditt främsta arbetsverktyg är vårt ERP-system Jeeves men dina dagar kommer också att fyllas av leverantörskontakter och samarbete med våra olika avdelningar internt. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
Inköp av material, främst olika sorters kemiska råvaror
Säkerställa att beställda varor levereras i rätt tid, mängd och pris
Kontakt med leverantörer för beställningar, bekräftelser, leveransbevakning, uppföljning/avstämning
Hantering av materialspecifikationer, original/korrektur/färgprover och leverantörsreklamationer
Stödja strategiskt inköp i inköpsrelaterade projekt
Övriga sedvanliga inköpsuppgifter

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Om dig

Vi tror att du har flerårig erfarenhet från inköp på operativ och taktisk nivå. Du får gärna ha arbetat i tillverkningsbranschen, med kemiska produkter eller annat, som gett dig förståelse och kunskaper som matchar vår verksamhet. Du bemästrar att alltid formulera dig på ett sätt som är tillmötesgående och tydligt för mottagaren och talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Din dator är ditt mest naturliga arbetsredskap och du har lätt för att sätta dig in i nya programvaror. 

De personliga egenskaper vi ser som viktiga för rollen:

  • Strukturerad och noggrann
  • Affärsförståelse
  • Serviceinriktad
  • Ansvarskänsla och egen drivkraft
  • Samarbetsförmåga

I den här processen kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och inställning. Vi söker dig som är målfokuserad och driven men som fortfarande har ett ödmjukt förhållningssätt. Du tycker om att arbeta i team och vill bidra till att vi tillsammans når våra mål och möter kundens efterfrågan. Du är dessutom bra på att lyssna och kan göra en snabb analys för att kunna informera och hantera lösningar på ett engagerat och hjälpsamt sätt. Extra meriterande är förståelse av nordiska språk (främst norska och danska).

 Frågor
Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Anna Bergman på mail: anna.bergman@paragonnordic.com eller telefon: 08- 511 888 73. Vi finns på Fabriksvägen 2 i Vallentuna med gångavstånd till Vallentuna station/centrum.

Ansökan
Skicka din ansökan (CV+brev) till ansokan@paragonnordic.com och skriv Inköpare i ämnesraden. Den sista ansökningsdagen är 2021-04-26. Intervjuer görs fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

 

Välkommen med din ansökan!


 

Tillbaka till nyhetsartikel

Spontanansökan

Berätta om dig själv och vilken avdelning du är intresserad av att jobba på!

Hej,

Tack för ditt meddelande. Om vi har en öppning som vi tror kan passa dig kommer vi att kontakta dig. Om vi efter en månad inte har hittat en position som kan vara aktuell kommer vi att radera din ansökan och dina personuppgifter i enlighet med GDPR. 

Med vänliga hälsningar
Paragon Nordic