Lediga tjänster

Bli en del av teamet!

mån 26.08 | 11.18

En gruppledare (kvällsarbete) sökes till produktionen på Paragon Nordic i Vallentuna!

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom personal care, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik  åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Produktionsenheten i Vallentuna är specialiserad i, och certifierad för, att producera kosmetiska och medicintekniska produkter. Vi är idag ca 50 personer som arbetar i produktionen med olika ansvarsområden och arbetsuppgifter.

Vi söker nu en gruppledare som ska komplettera vårt gäng!

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna är varierande men med återkommande moment. Du som gruppledare arbetar i en grupp på fyra personer där du är ansvarig för din produktionslinje. Dina arbetsuppgifter och ansvar är bland annat följande:

- Noggrant följa de angivna instruktionerna för var produkt och se till att dem följs.
- Säkerställa och dokumentera att rätt material används till rätt produkt
- Likt dina andra medarbetare arbeta på produktionslinjen, detta inkluderar allt från att färdigställa och paketera produkten, till att se över och bibehålla kvalitén.

Tjänsten ligger under kvällsskift vilket innebär att du arbetar mellan 16:00-01:39 måndag-onsdag och 15:50-01:29 på torsdag.

Krav på den sökande/meriter:

Arbetslivserfarenhet värderas högt.

Egenskaper:

Du som ansöker om tjänsten bör vara väldigt noggrann och ha en god känsla för kvalité. Vara lättlärd och trygg i dig själv så att du kan leda en liten arbetsgrupp, därmed även förstå vikten i ett ansvarstagande. Kunna arbeta självgående såväl som i en grupp samt vara kapabel av att hantera ett högt tempo. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ och finna kreativa lösningar på problem som kan uppstå. I och med att du ska följa diverse skrivna instruktioner vid varje produktion ska du kunna flytande svenska i såväl tal som skrift.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage varje vecka samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Paragon Nordic AB’s lokaler befinner sig på fabriksvägen 2 i Vallentuna och är endast en busshållplats ifrån Vallentuna station/centrum. Middagar finns att beställa på plats från en lokal restaurang till ett reducerat pris.

Är du intresserad och vill veta mer?  Eventuella frågor besvaras av Jeanette Andersson  på mail: jeanette.andersson@paragonnordic.com eller telefon: 08- 511 888 53. Skicka din ansökan till ansokan@paragonnordic.com!

Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till nyhetsartikel

Spontanansökan

Kontakta oss

Berätta om dig själv och vilken avdelning du är intresserad av att jobba på!

Hej,

Tack för ditt meddelande. Om vi har en öppning som vi tror kan passa dig kommer vi att kontakta dig. Om vi efter en månad inte har hittat en position som kan vara aktuell kommer vi att radera din ansökan och dina personuppgifter i enlighet med GDPR. 

Med vänliga hälsningar
Paragon Nordic