Lediga tjänster

Bli en del av teamet!

ons 03.07 | 15.59

Gruppledare teknik till Paragon Nordic AB

Gruppledare teknik till Paragon Nordic AB

 

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Nu söker vi en person som, i rollen som Gruppledare teknik till vår fabrik och huvudkontor i Vallentuna, vill bidra till företagets tekniska utveckling. Är det du?

 

Om Paragon Nordic

 

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé tills dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.  Läs mer om oss på www.paragonnordic.com.

 

Arbetsuppgifter

 

Tjänsten innebär att sköta underhåll av Paragon Nordics utrustning, som till största del är pneumatisk, i produktionsprocessen.  Processen består av beredning, fyllning, paketering och lagerhållning, samt kringutrustning så som kompressorer och gascisterner. I denna roll kommer du att ansvara för två tekniker och underhåll på fastigheten.  Du kommer även att ansvara för att koordinera, och samarbeta med, övriga tekniker på andra fabriker inom koncernen. Arbetet innebär löpande kontakt med leverantörer i frågor om besiktning, ombyggnationer, beställningar av nya maskiner och larmsystem. Utöver detta kommer du att systematisera det praktiska och administrativa arbetet i teknikgruppen och ge förslag på ny utrustning eller tjänster. Du kommer att vara anläggningsskötare för våra olika larmsystem och överse heta arbeten, samt utbildas till föreståndare för brandfarlig vara. Stor vikt läggs på ett gott säkerhetstänk.

 

Din profil

 

I denna roll ser vi gärna en ansvarfull och erfaren tekniker med ledaregenskaper. Då arbetet är av praktisk karaktär är det viktigt att du både känner dig bekväm med, och tycker om, att arbeta med rent tekniskt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och månar om en god arbetsmiljö för gruppen och företaget. Starkt meriterande är om du tidigare arbetat med eller varit ansvarig för brandfarlig vara då detta är en viktig del av rollen. Har du en bakgrund inom el-, gas, pneumatik, CLP-programmering och/eller robotprogrammering är det mycket meriterande men inget krav.

 

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

 

 

Välkommen med din ansökan!

Skickas till Personalchef Ulrika Lidman;  ulrika.lidman@paragonnordic.com 

Skriv gärna ”Gruppledare teknik” i ämnesraden.

OSA senast 1 augusti.

 

Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.  

Tillbaka till nyhetsartikel

Spontanansökan

Kontakta oss

Berätta om dig själv och vilken avdelning du är intresserad av att jobba på!

Hej,

Tack för ditt meddelande. Om vi har en öppning som vi tror kan passa dig kommer vi att kontakta dig. Om vi efter en månad inte har hittat en position som kan vara aktuell kommer vi att radera din ansökan och dina personuppgifter i enlighet med GDPR. 

Med vänliga hälsningar
Paragon Nordic