Lediga tjänster

Bli en del av teamet!

tis 26.01 | 8.16

Resultat- och relationsdriven Säljare / Account Manager med fokus på Kosmetik och Personal Care

Om rollen

Vi växer så det knakar och söker nu en säljare som vill vara en del av att fortsätta utveckla affärer och tillsammans med våra kunder skapa framtidens produkter.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård & styling, industri, hushåll, livsmedel, sport och fritid åt våra kunders varumärken. Som säljare är du kundens främsta kontakt och övergripande projektledare. I samarbete med dina kollegor hjälper du kunden i alla steg av processen, från idé till dess att kunden har en färdig produkt i sin hand. Att förstå dina kunders behov och kommunicera kring vilka möjligheter och begränsningar som finns inom de olika projektfaserna är en central del i din roll. Vi har ett nära, långsiktigt och givande samarbete med såväl våra kunder som olika avdelningar internt, vilket ger kraftfulla och spännande uppdrag.

 

I rollen som säljare ingår bland annat:

  • Bearbetning av nya kunder
  • Att upprätthålla en aktiv och långsiktig relation med våra kunder
  • Kalkylera och sätta priser för kundernas nya och befintliga produkter och tjänster
  • Offertskrivning, avtalsförhandling och avtalsskrivning i enlighet med angivna processer i våra kvalitetssystem
  • Ansvarig för kundprojekt
  • Delta i planering och genomföring av marknadsföringsaktiviteter
  • Bevaka konkurrenter och trender inom branschen

 

Du tillhör ett team om sju säljare.

 

Paragon Nordic har ett brett utbud av produktmöjligheter inom flera kategorier men i just den här tjänsten kommer tyngdpunkten ligga på kunder och produkter inom kosmetik. Tjänsten är placerad i Vallentuna men kommer att innebära ett antal resdagar per år i huvudsak inom Sverige och övriga nordiska länderna.

 

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av höga mål, att utvecklas professionellt och personligt, att ta stort eget ansvar och att kunna driva och stötta genom hela kundresan. Som person är du utåtriktad, har lätt för att samarbeta med olika människor liksom en fingertoppskänsla för hur du skapar och vårdar genomtänkta långsiktiga relationer. Du har förmåga att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt och har ett genuint intresse för analys av nyckeltal och hur dessa strategiskt kan omvandlas till konkreta aktiviteter.

 

Du har mångårig erfarenhet av att arbeta som säljare och dokumenterat goda försäljningsresultat inom B2B, gärna med kännedom om kosmetik/personal care. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning men det är inget krav för att söka tjänsten.

Det är grundläggande att du är en god kommunikatör och uttrycker dig med lätthet både på svenska och engelska. Att vara van att hantera danska, norska eller finska är meriterande, eftersom vi är ett nordisk bolag.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda, en god och familjär stämning och möjligheter att vidareutvecklas. Vi bjuder på förmåner som flextid, friskvårdbidrag, massage m.m. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara produkter som utmanar marknaden, förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld.

 

Om företaget

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård & styling, industri, hushåll, livsmedel, sport och fritid. Med 60-års erfarenhet, samarbete och innovation utvecklar och producerar vi dagligen tiotusentals högkvalitativa produkter som stärker våra kunders varumärken och tillför ett mervärde för slutkonsumenter. Vi har fyra produktionsanläggningar, är ungefär 200 anställda och omsätter cirka 390 miljoner kronor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka ett mail till: ansokan@paragonnordic.com redan idag! Sista ansökningsdag är 19 februari 2021. Vi hanterar ansökningar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vid frågor, kontakta Pernilla Molander, Tel: 08- 511 888 52, E-post: pernilla.molander@paragonnordic.com

Tillbaka till nyhetsartikel

Spontanansökan

Kontakta oss

Berätta om dig själv och vilken avdelning du är intresserad av att jobba på!

Hej,

Tack för ditt meddelande. Om vi har en öppning som vi tror kan passa dig kommer vi att kontakta dig. Om vi efter en månad inte har hittat en position som kan vara aktuell kommer vi att radera din ansökan och dina personuppgifter i enlighet med GDPR. 

Med vänliga hälsningar
Paragon Nordic