Nyheter

mån 04.11 | 11.12

En linjetekniker/reservmaskinist (kvällstid) sökes till produktionen på Paragon Nordic i Vallentuna!

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Produktionsenheten i Vallentuna är specialiserad i, och certifierad för, att producera kosmetiska och medicintekniska produkter. Vi är idag ca 70 personer (varav ca 18 på kvällen) som arbetar i produktionen med olika ansvarsområden och arbetsuppgifter.

Vi söker nu en linjetekniker/reservmaskinist som ska komplettera vårt gäng!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som linjetekniker/reservmaskinist innebär att du vanligtvis arbetar som linjetekniker, vilket är din främsta uppgift, men vid behov (exempelvis sjukdom eller ledighet av nuvarande maskinister) kommer fylla tjänsten som maskinist.

De två arbetsuppgifterna är varierande men med återkommande moment. Som linjetekniker arbetar du vid produktionsbandet och ställer om maskiner och delar för att passa kommande produkt. Som maskinist arbetar du med en maskin som fyller kundens produkt (burk eller flaska) med innehåll. Dina arbetsuppgifter och ansvar är bland annat följande:

Linjetekniker:
- Byta ut produktionslinjens rörliga delar för att passa diameter och höjd för den produkt som ska produceras.
- Arbeta på produktionslinjen. Detta omfattar allt från att förbereda de förpackningar produkten skall packas i, packa produkten och fylla på de material vi använder på produktionslinjen.

Maskinist:
- Byta ut maskinens rörliga delar för att passa diameter och höjd för den produkt som ska produceras.
- Fylla på med burkar/flaskor och insatsmaterial i maskinen.
- Noggrant följa de angivna instruktionerna och därefter anpassa mängden innehåll för den specifika produkten.
- Överse maskinen under produktion.

 

Tjänsten avser kvällsskiftet vilket innebär att du arbetar mellan 16:00-01:39 måndag-onsdag och 15:50-01:29 på torsdagar. Heltid är 36 timmar per vecka. Fredag är du ledig.

Krav på den sökande/meriter:

Arbetslivserfarenhet samt teknisk fingerfärdighet och förståelse värderas högt men är inte ett krav.

Egenskaper:

Du som söker tjänsten bör vara väldigt noggrann och ha en god känsla för kvalitet. Vara väldigt lättlärd och familjär med verktyg. Kunna arbeta självgående såväl som i en grupp samt vara kapabel att hantera ett högt tempo. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt inneha en god social kompetens. I och med att du ska följa diverse skrivna instruktioner vid varje produktion bör du kunna flytande svenska i såväl tal som skrift.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage varje vecka samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Paragon Nordic AB’s lokaler finns på Fabriksvägen 2 i Vallentuna och är endast en busshållplats från Vallentuna station/centrum. Middagar finns att beställa på plats (till dagen efter) från en lokal restaurang till ett reducerat pris.

Är du intresserad och vill veta mer?  Eventuella frågor besvaras av Jeanette Andersson på mail: jeanette.andersson@paragonnordic.com eller telefon: 08- 511 888 53. Skicka din ansökan till ansokan@paragonnordic.com!

Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till nyhetsartikel