Nyheter

tis 23.06 | 11.15

Kombinerad tjänst som Laboratorietekniker och Team Leader för laboratoriet

Vill du vara med och bidra i vår spännande tillväxtresa? Vill du komma till ett stabilt företag som, istället för att minska takten under rådande kris, har ökat sin fart och omsättning? Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år och är stolta över att vi under våren kunde göra en snabb omställning till nya produkttyper, och vara samhället till hjälp, samtidigt som vi kunde öka vår produktportfölj och försäljning.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik åt våra kunders varumärken. Våra produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.  Då företaget växer behöver vi nu förstärkning på Laboratoriet i form av en Laboratorietekniker som även ska fungera som Team Leader.


Arbetsbeskrivning
Tycker du om att arbeta på ett laboratorium och att ta ett stort övergripande ansvar för trivsel samt att alla delar ska fungera? Då är detta tjänsten för dig!

En innovativ produktutveckling som skapar nya produkter är en av företagets viktigaste resurser. Vi utvecklar och producerar såväl kosmetiska-, tekniska-, mat- och medtechprodukter för våra kunders räkning. Inom kosmetik ligger fokus på styling- och hårvårdsprodukter men även på hudvård och sol. Inom teknik /hushåll utvecklar vi exempelvis produkter inom skovård, bilvård samt färg och smörjmedel och inom medtech så ligger fokus på hudvård.

Som Team Leader på laboratoriet ingår personalansvar, arbetsmiljöansvar, beställning av utrustning/förbrukningsmaterial samt att se till att alla uppgifter på laboratoriet utförs dagligen/veckovis enligt satta prioriteringar. Som Laboratorietekniker kommer du att framförallt utföra laborativt arbete. En stor del av arbetsuppgifterna kommer bestå av att blanda och fylla prototyper till kunder efter givna recept. Olika produkttyper är t.ex. solskydd, hårvax, hårsprayer, hårmousser, färger, oljor och hushållsprodukter. Du arbetar nära produktionen och en del av dina arbetsuppgifter blir bland annat att besvara produktionsfrågor, delaktighet i metodutveckling, produktanalyser, stabilitetsstudier, frisläppning av råvaror, kalibrering, och inventering. Vi är ISO-certifierade och styr vårt arbete med hjälp av satta processer.


Krav på den sökande/meriter:

  • Laborativ erfarenhet är ett krav, vi ser gärna att du arbetat på ett laboratorium i minst 2 år.

  • Tidigare personalansvar är meriterande.

  • Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasie-utbildning alternativt är tekniskt/kemiskt intresserad.

  • Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

  • Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Office-paketet.

 

Egenskaper:

Som person bör du vara noggrann och ordningsam men samtidigt flexibel och gilla att ha många saker på gång samtidigt. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

 

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

Är du intresserad och vill veta mer?  Eventuella frågor besvaras av Innovations- och Utvecklingschef, Malin Burstedt på mail: malin.burstedt@paragonnordic.com eller telefon: 08- 511 888 49.

Skicka din ansökan till malin.burstedt@paragonnordic.com senast den 17:e augusti.

Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Tillbaka till nyhetsartikel