Nyheter

ons 08.01 | 11.43

Resultat- och relationsdriven säljare till kontoret i Vallentuna

Om jobbet

Vi växer så det knakar och söker en säljare som vill vara en del av att fortsätta utveckla affärer och tillsammans med våra kunder skapa framtidens produkter inom våra affärsområden.

Paragon Nordic utvecklar och producerar produkter inom kosmetik, teknik, hushåll och medicinteknik åt våra kunders varumärken. Som säljare är du kundens främsta kontakt och övergripande projektledare. Du hjälper kunden i alla steg av processen, från idé till dess att kunden har en färdig produkt i sin hand. Vi har ett nära, långsiktigt och givande samarbete med både våra kunder och olika avdelningar internt vilket genererar kraftfulla och spännande åtaganden.

I rollen som säljare ingår bland annat:

  • Bearbetning av nya kunder
  • Att upprätthålla en aktiv och långsiktig relation med våra kunder
  • Avtalsförhandling, avtalsskrivning och offertskrivning i enlighet med angivna processer i våra kvalitetssystem
  • Marknadsföring gentemot nya och befintliga kunder
  • Planering av, och medverkan vid, marknadsföringsaktiviteter
  • Bevaka konkurrenter och trender inom branschen
  • Projektleda kundprojekt
  • Produktansvar

Vi ser varje ny produkt som ett projekt och du som säljare både leder och deltar i den här typen av projekt i nära samarbete med kollegor på företaget. Paragon Nordic har ett brett utbud av produktmöjligheter men i just den här tjänsten kommer tyngdpunkten ligga inom industri, bilvård, hushåll samt sport och fritid.

Tjänsten är placerad i Vallentuna men kommer att innebära ett antal resdagar per år.


Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att sälja, skapa och vårda kundrelationer, samt vara med och skapa en så bra produkt som möjligt till din kund. Du har mångårig erfarenhet av att arbeta som säljare och vi tror att du får energi av att träffa kunder och tillsammans med dom utveckla deras nästa produkt. Resultat, mervärde, positiva långsiktiga relationer och kvalitet är ord du värderar högt. Dina kunskaper och erfarenheter samt ditt engagemang kommer du att använda för hjälpa kunden att på bästa sätt förverkliga sina idéer. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning men det är inget krav för att söka tjänsten. Det viktigaste för oss är att du är duktig på att samverka med människor, är resultatorienterad, affärsmässig och gillar att ta dig an spännande utmaningar. Det är grundläggande att du är en god kommunikatör och uttrycker dig med lätthet både på svenska och engelska.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda, en god och familjär stämning och möjligheter att vidareutvecklas. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara produkter som utmanar marknaden och gör människors vardag bättre.

 

Om företaget

Paragon Nordic utvecklar, producerar och förverkligar produktidéer inom kosmetik, teknik, pharma, livsmedel och hushåll. Med 60-års erfarenhet, samarbete och innovation utvecklar och producerar vi dagligen hundratusentals högkvalitativa produkter som stärker våra kunders varumärke och tillför ett mervärde för slutkonsument. Vi har fyra produktionsanläggningar, är ca 200 anställda och omsätter 360 mkr.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka ett mail till: ansokan@paragonnordic.com redan idag! Sista ansökningsdag är 30 januari. Vi hanterar ansökningar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor, kontakta Christer Henrysson, Tel: 08- 511 888 00, E-post: christer.henrysson@paragonnordic.com

 

Tillbaka till nyhetsartikel