Nyheter

mån 01.07 | 10.04

Teamleader för laboratoriet

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och medicinteknik åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé tills dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt. Då företaget växer behöver vi nu förstärkning på Laboratoriet i form av en Teamleader.

 

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att arbeta på ett laboratorium och vill ta det övergripande ansvaret för arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö? Är du redo för att leda arbetet och personalen på laboratoriet? Då är detta tjänsten för dig!

En innovativ produktutveckling som skapar nya produkter är en av företagets viktigaste resurser. Vi utvecklar och producerar såväl kosmetiska,- tekniska-, mat-, hushålls-  och medtechprodukter för våra kunders räkning. Inom kosmetik ligger fokus på styling- och hårvårdsprodukter men även på hudvård och sol. Inom teknik /hushåll utvecklar vi exempelvis produkter inom skovård, bilvård samt färg och smörjmedel och inom medtech så ligger fokus på hudvård. Olika produkttyper är t.ex. solskydd, hårvax, hårsprayer, hårmousser, färger, oljor och hushållsprodukter

Som Teamleader ska du behärska det laborativa arbetet och systematiskt arbeta med förbättringar kring arbetssätt och rutiner utifrån satta prioriteringar.

 

Du ansvarar för arbetsmiljön på laboratoriet vilket innefattar både medarbetarsamtal och säkerställa att rätt utrustning finns och fungerar som den ska.

Du ansvarar även för beställningar av utrustning och förbrukningsmaterial.

 

Du arbetar nära produktionen och en del av dina arbetsuppgifter blir:

 • att besvara produktionsfrågor,
 • delaktighet i metodutveckling
 • produktanalyser
 • stabilitetsstudier
 • frisläppning av råvaror
 • kalibrering, och inventering

Vi är ISO-certifierade och styr vårt arbete med hjälp av satta processer.

 

Krav på den sökande/meriter:

 • Laborativ erfarenhet är ett krav, vi ser gärna att du arbetat på ett laboratorium i minst 2 år.
 • Tidigare personalansvar är meriterande.
 • Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasie-utbildning alternativt är tekniskt/kemiskt intresserad.
 • Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 • Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Office-paketet.

Egenskaper

Som person bör du vara noggrann och ordningsam men samtidigt flexibel och gilla att ha många saker på gång samtidigt. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

 

Är du intresserad och vill veta mer?

Eventuella frågor besvaras av Innovations och Utvecklingschef, Malin Burstedt på mail: malin.burstedt@paragonnordic.com eller telefon: 08- 511 888 49 från vecka 31 och innan dess Personalchef Ulrika Lidman: ulrika.lidman@paragonnordic.com , 08-511 888 20.

 

Skicka din ansökan till ansökan@paragonnordic.com senast den 11:e augusti.

Tillbaka till nyhetsartikel