Nyheter

fre 18.01 | 16.36

Vi söker en driven inköpare till Paragon Nordic i Vallentuna

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom personal care och styling, industri och bilvård, livsmedel, hushåll, medicinteknik och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge) och våra kunder finns huvudsakligen i Norden. Vi är stolta över att arbeta med våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har sina färdiga produkter på lager. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

ARBETSUPPGIFTER

Som inköpare kommer du att ingå i ett team, Supply Chain, och arbeta tillsammans med teamet med fokus på att skapa ett långsiktigt och bra samarbete med våra leverantörer så att vi tillsammans kan möta våra kunders behov. Du kommer att ansvara för beställning av material till våra produktionsenheter samt säkerställa att materialet levereras i tid till planerad produktion. Ditt främsta arbetsverktyg är vårt ERP system Jeeves men dina dagar kommer också att fyllas av leverantörskontakt och samarbete med våra olika avdelningar internt.

 • Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Inköp av material till våra olika produktionsenheter.
 • Säkerställa att beställda varor levereras i rätt tid, mängd och pris.
 • Kontakt med leverantörer för beställningar, bekräftelser, leveransbevakning, uppföljning/avstämning.
 • Hantering av materialspecifikationer, original/korrektur/färgprover och leverantörsreklamationer.
 • Stödja strategiskt inköp i inköpsrelaterade projekt
 • Övriga sedvanliga inköpsuppgifter

 

Vem är du?

Vi tror att du har flerårig erfarenhet från inköp på operativ och taktisk nivå. Du får gärna ha arbetat i tillverkningsbranschen, med förpackningsmaterial, kemiska produkter eller liknande som ger dig förståelse och kunskaper lämpliga för vår verksamhet. Du har mycket god kommunikativ förmåga och talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska och har god datavana.

Efterfrågade specifika egenskaper:

 • Strukturerad och noggrann
 • Affärsförståelse
 • Serviceinriktad
 • Ansvarskänsla och egen drivkraft
 • Samarbetsförmåga

I den här processen kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och inställning. Vi söker dig som är målfokuserad och driven men som fortfarande har ett ödmjukt förhållningssätt. Du tycker om att arbeta i team och vill bidra till att vi tillsammans når våra mål och möter kundens efterfrågan. Du är dessutom bra på att lyssna och kan göra en snabb analys för att kunna informera och hantera lösningar på ett engagerat och hjälpsamt sätt. Extra meriterande är förståelse av nordiska språk (främst norska och danska).

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast men senast i början av maj, sista ansökningsdag är 2019-02-15.Intervjuer görs fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du kommer till ett företag med god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Vi finns på Fabriksvägen 2 i Vallentuna med gångavstånd till Vallentuna station/centrum.

Är du intresserad och vill veta mer?  Eventuella frågor besvaras av Anna Bergman på mail: anna.bergman@paragonnordic.com eller telefon: 08- 511 888 73. Skicka din ansökan till ansokan@paragonnordic.com skriv Inköpare i ämnesraden.

Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till nyhetsartikel