Nyheter

mån 04.02 | 12.02

Vi söker en Laboratorieassistent till Paragon Nordic i Vallentuna!

Vi söker en Laboratorieassistent till Paragon Nordic i Vallentuna!

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll, medicinteknik och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Produktutveckling och produktion är kärnverksamheter för Paragon Nordic. Innovations- och produktutvecklingsavdelningen ansvarar för att genom innovation och erfarenhet realisera våra kunders produktideér. Vi är idag 12 personer på avdelningen och arbetar med samtliga av Paragon Nordics affärsområden.

Till avdelningen söker vi nu en laboratorieassistent för en fast tjänst. Som laboratorieassistent kommer du att bli en del av produktutvecklingsgruppen och arbetet kommer att bedrivas i Paragons nyrenoverade laboratorier.

Arbetsbeskrivning

Som laboratorieassistent kommer du framförallt att utföra laborativt arbete. En stor del av arbetsuppgifterna kommer bestå av att blanda och fylla prototyper till kunder efter givna recept. Olika produkttyper är t.ex. medicintekniska produkter för huden, hårsprayer, hårmousser, färger, oljor och hushållsprodukter. Du arbetar nära produktionen och en del av dina arbetsuppgifter blir bland annat att besvara produktionsfrågor, delaktighet i metodutveckling, produktanalyser, stabilitetsstudier, frisläppning av råvaror, kalibrering, och inventering. Vi är ISO-certifierade och styr vårt arbete med hjälp av processer. Att vara med och styra upp olika laborativa processer är därför också en viktig del av tjänsten.

Krav på den sökande/meriter:

  • Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

  • Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Office-paketet.

  • Laborativ erfarenhet är meriterande.

  • Vi ser gärna att du är utbildad Biomedicinisk analytiker eller har annan utbildning för Laboratorieverksamhet.

Egenskaper:

Som person bör du vara noggrann och ordningsam men samtidigt flexibel och gilla att ha många saker på gång samtidigt. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage varje vecka samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och vi önskar tillsätta den så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2019-02-22. Intervjuer görs fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du kommer till ett företag med god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

Är du intresserad och vill veta mer?  Eventuella frågor besvaras av Innovations och utvecklingschef, Malin Burstedt på mail: malin.burstedt@paragonnordic.com eller telefon: 08- 511 888 49. Skicka din ansökan till ansokan@paragonnordic.com och skriv Laboratorieassistent i ämnesraden.

Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till nyhetsartikel