Nyheter

mån 07.12 | 20.17

Vi söker en QA - Quality Assurance

Vill du vara en del av att ta fram nästa generations hållbara kosmetik- och konsumentprodukter? Till QSR-avdelningen i VAllentuna söker vi nu en person till tjänsten Quality Assurance!

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

 

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom personal care & styling, sol & hud, industri & färg, hushåll, biocider och livsmedel åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge) och våra kunder finns huvudsakligen i Norden. Vi är stolta över att arbeta med våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har färdiga produkter på deras lager. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.Arbetsbeskrivning

Avdelningen för kvalitet, miljö och regulatori (QSR) ansvarar för att säkerställa att verksamheten och tillverkade produkter lever upp till lagstiftning och övriga krav. Detta innefattar att vi stödjer organisationen och våra kunder med kunskap inom våra expertisområden.

 

Till avdelningen i Vallentuna söker vi nu en QA – Kvalitetssäkringssamordnare med huvudfokus på ledningssystem inom ISO 9001 och ISO 22716 – GMP för kosmetik.  I rollen som QA kommer du att vara delaktig i förbättringsprojekt inom kvalitetsområdet och närliggande områden. Du blir därmed en viktig länk mellan oss och, kunden och slutkonsument då du skapar en trygghet för konsumenter att den produkt de håller i sin hand är producerad och utvecklad på bästa sätt med kunden och miljön i fokus.

 

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat;

 • Samordna och driva utredningar av avvikelser, kundreklamationer och CAPA.
 • Arbeta med att underhålla, driva och administrera företagets ledningssystem.
 • Planera och genomföra interna revisioner.
 • Arbeta för att företagets mål uppnås samt sammanställa resultat av målarbete.
 • Delta vid, och sammanställa underlag till kundaudits.
 • Delta vid externa revisioner
 • Planera och hålla utbildningar inom området
 • Stötta QC och vid behov utföra kvalitetskontroller
   

För att passa för denna roll tror vi du är: nyfiken och lösningsorienterad men samtidigt strukturerad och noggrann.  Du är organiserad och har ett stort intresse för området. Naturvetenskaplig utbildning och arbetserfarenhet inom kemikaliebranschen och/eller tillverkande industri är meriterande. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ledningssystem, men vi värdesätter personliga egenskaper och intresse för området högt och välkomnar sökandes från angränsande områden.
Du har en god samarbetsförmåga vilket värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens och ett positivt synsätt.

 

Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning inom naturvetenskapliga ämnen; alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från producerande företag.
 • Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 • God datorvana, MS Office-paketet. Meriterande är erfarenhet av dokumenthanteringssystem
 • Erfarenhet av kvalitetsledningssystem, ISO 9001. Erfarenhet av ISO 22716 , ISO 14001, ISO 13485, och HACCP för livsmedel är meriterande.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad? Kanske vill du veta mer? 
Eventuella frågor samt ansökningar besvaras av rekryterande chef Charlotte Brolin 070-0223138 eller via epost charlotte.brolin@paragonnordic.com.
Skicka ansökan så fort som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.
Välkommen med din ansökan!

 

Tillbaka till nyhetsartikel