Vi realiserar dina produktidéer

Medicinteknik & Läkemedel

Medicinteknik & Läkemedel

tis 27.03 | 14.10

Läkemedel

Paragon Nordic är en utmärkt partner för framtagning och produktion av läkemedel huvudsakligen i form av trycksatta förpackningar såsom aerosoler och påse-i –burklösningar (bag-on-valve)  men också andra typer av förpackningar som t.ex. pumpspray, plastflaskor och lotionspumpar. Alla läkemedel produceras i renrum under ISO klass 8 och all verksamhet följer cGMP.

Som en del i utvecklingen av en ny produkt kan Paragon Nordic producera produkter som kan användas till klinisk utvärdering och studier. Har kunden redan en formulering eller en godkänd, registrerad produkt hjälper vi gärna till med uppskalning, tech-transfer, validering och slutligen produktion beroende på behov.

Tillbaka till produkter

Kontakta oss

Paragon Nordic kommer att använda dina personuppgifter för att svara på din fråga, sedan raderas dom. Vi kommer inte att använda dom i marknadsföringssyfte eller sprida dom vidare till tredje part. Genom att fylla i och skicka nedan formulär godkänner du att Paragon Nordic får behandla mina personuppgifter på detta sätt.

Thank you!